İzleyiciler

10 Nisan 2012 Salı

iptalim,iptalsin,iptaller zinciri:((

 Salı günü yapacağımız doğumgünümüz iptal olmuştur dedeler ile yaptığımız pazar gecesi doğumgünü resimleri
Sevgili kayınvalidem pazar gecesi doğmgünü bitişinde evine giderken yolda düşmüş ve kalça kemiğini kırmış acil dualarınıza ihtiyacımız var.yarın yada çarşamba ameliyat olacak..
    Doğum günü iptal oldu pastayı iptale yetştiremedim yarın elimde anlamsız koskocaman 1 şeklin de bi pasta
moraller bozuk sağlıkla ayağı kalkarda annemiz en büyük hediye olur bize allah kimseyi sağlıkdan etmesin
 herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler..buyrun yorumsuz resimler.sağlığımıza kavuşunca detaylara ineriz inşallah               sevgiyle kalın....















25 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun ;Allah şifasını versın inşallah.Minik bebişinde doğum günü kutlu olsun,yenı yaşlarını görmek kısmet olsun ınşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnn canım allahrazı olsun.inşallah daha mutlu yaşlara:)

      Sil
  2. çok geçmiş olsun... Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahrazı olsun iyi dileğiniz için.çok sağolun..

      Sil
  3. ayyy çok üzüldüm canım geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah...buarada yine döktürmüşsün,mükemmel bir sofra kurmuşsun,mamalar içimi açtı :) uğurböcekli şeyleri bende çok severim :) 1 yaş hatırası fikrine bayıldım :) yetiştiremedim falan demişsin ama bence herşey çok güzel görünüyo ;) zeynepimize de güzel yaşlar diliyorum,onu güzel yanaklarından öpüyorum.e hani bize pasta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla esracım gel keseyim sana bi dilim:)pastaneci difrize koydu bizim için bi kaç gün idare eder dedi zaten bi kaç gün sonra alıp mahaleli ve esnafa dağıtırım artık 20 kişilik pastayı nasıl bitiricez:))sağlık olsun da..

      Sil
    2. şimdi orda olup 20 kişilik pastayı tek başıma yemek vardı :)

      Sil
    3. daha almadım nasıl bişey onu bile bilmiyorum oysa ne çok merak ederek sipariş vermiştim:((

      Sil
    4. bu pasta ve doğumgünü de çok güzel olmuş gerçekten.üzülme ama :(

      Sil
  4. insan ne soyleyecegini bilmiyor ki cok uzuldum canim :( rabbim sifa versin insallah dualarimizdasiniz guzel gecer insallah face sayfanmdada duyururum insallah hep birlikte dua ederiz ..

    Cörek otum ne kadar tatli olmusun kuzun cennet böcuguummm muuuaaah <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol kelebeğim ya.. bende çok çook üzgünüm bide kemik erimesi var annemde anestesi vermeye de korkuyorlar yarın a belki ameliyat neyi bekliyor bunlar anlamıyorum ya:((yarın da olmazsa özele götürecekler...

      Sil
    2. Turkiyede bu risk cok buyuk :( doktormarimizin basarili oldugu kadar oldugu kadar tecrubesizleride var malesef tabiki bu heryerde oyle ama turkiyede daha cok duyuyoruz :( ankarada doktorlar cok iyi diyorlar ama bende pek bilmm ki keske bi ilgim olsa bizlere ancak dua etmek dusuyor bitanem uzulme sen bol bol du edelim

      Sil
    3. yarın olacakmış inşallah.. hayırlısıyla bu günler de geçer..sağlıcakla

      Sil
    4. Ugrayamadim hakkini helal et canim :( nasil gecti guzel haerler vardir insallah

      Sil
    5. Haberler iyi kelebeğim ameliyat başarılı geçti şimdi evegelmesini bekliyoruz hayırlısıyla..sağol ilgin için..çok mutlu ettin beni.

      Sil
  5. Canım çok geçmiş olsun ya.
    Çok üzüldüm...
    En mutlu gününüzde kötü olmuş
    inşallah en kısa zamanda düzelir kayınvalden.

    Hazırladığın her şey,minik kızın harika gözüküyor demek sizin esas partiniz ne mükemmel olacaktı ama nasip işte insan heves edince hep böyle olur zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evetcanım ben 1 ay öncedenhazırlıklara başlamıştımkısmetten öte köy yokmuş işte:( aman annem iyi olsun da daha niceleri olur inşallah:))Esas partide kurtlarımızı döküp hediye çekilişi yapacaktık tek fark buydu.

      Sil
  6. Çok geçmiş olsuuuuuun =( Güzel bir kutlama sonrası gerçekten moral bozucu ve üzücü bir durum olmuş. Hayırlısı ile iyileşir inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soğolcanım ya sen nerelerdesin ben de beniunuttu sandım:)tekrar hoşgeldin canım

      Sil
  7. çok çok geçmiş olsun. en kısa zamanda ayaklanması dileği ile. yeni yaşınız da klutlu olsun... blogger annelerden geliyorum ben de sizi bloguma beklerim. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun sende hoşgeldin.canım hemen sana geliyorum..

      Sil
  8. aaa ama artık üzülmek yok en azından içimizde kalmadı kardeşim hepsini yaptık eğlence, huzur, mutluluk, sevinç,kahkaha, oynama desen o bile oldu kısada olsa bidakini inş süper yaparız bütün herkeslerle yeterki sağlık olsun bitanem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol melihacım.evet kısa kısa hepsini yasadık:))

      Sil
  9. sema hanım herşey çok güzel olmuş ama en güzeli minik kızınız. elbisesini de çok güzel uydurmuşsunuz. Allah başka dert vermesin inşallah 2. doğumgünü sağlıkla ve huzurla geçer...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...