İzleyiciler

23 Mart 2012 Cuma

olur mu demeyin yaptım oldu:))





                                        Ve şaşkınlık!içerikli hayranlık iyi ki doğmuşsun arkadaşım..

15 yorum:

  1. Allah iyiligini versin emi. :-)) Kirk yil düsünsem aklima gelmiyecek bir hediye yöntemi. :-) Cok sirinnnn. Ne mutlu arkadasina!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana da yapayım hayatım.teşekkür ederim:)

      Sil
  2. ya ne kadar yaratıcı bi hanımsın sen yaa :) ben buna bayıldımmmmm!renkli renkli yapıp güzel bi tabağın içine koydummu mis gibi ev süsü olur.ellerine sağlık valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. estağfurullah yaratmak allahımın işi de ben onun yarattıklarını kullanıyorum sadece:)akıl,yumurta:))esracım sana da bi blog açalım ya hadi aramıza katıl

      Sil
    2. ayy yok yaratıcı derken o şekilde düşünüp de söylemedim,bak şimdi kötü hissettim kendimi :( ben de anasınıfında yumurta kabuğu içine pamuk koyup civciv yağtığımızı hala hatırlıyorum :)) ben teknoloji konusunda çok kıt bi insan olduğum için becerememki öyle şeyleri :\ hem 24 saat evde oturan bi insan olarak paylaşacak bişey de bulamam :( ama bunu benim için düşündüğün ve benle paylaştığın için gerçekten çok sevindim,mutlu oldum :) beni mutlu ettiğin için teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. sağol kelebeğim.hediyeleşmede birbirimize çıkamadık bacım:))kaçırdın kavanozu:((

      Sil
    2. Hic deme ben istiyodum kavanozumu :p :( kismet ne diyelim dimi ama :) optuuuum corek otumu

      Sil
  4. Arkadaşın da iyi ki doğmuş, sen de bu kadar hoş bir sürpriz hazırlamışsın. İyi ki de yapmışsın :))) Harika olmuş gerçekten, ellerine sağlık, sevgiler canım

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler ang sende iyi ki yorum atmışsın nereler de bu kız diyordum:)

    YanıtlaSil
  6. :)) hemde çok güzel olmuş, birde blogunun bu hali çok güzel olmuş, birde banner olarak kullandığın fotoğrafınız çok büyük biraz daha küçük bir şey ayarla derim. Şimdi sana ne ya dersin belki ama tutamıyorum ben bu parmaklarımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol filizim.tutma şekerim kendini:))he bu ara header yolda bi arkadaş hazırlıyor:)

      Sil
  7. CANIM BENİM BİTANE ARKADAŞIM BU KADAR GÜZEL HEDİYENE BU KADAR GÜZEL YORUMLAR ÇOK SÜPER OLMUŞŞŞ SANA HERŞEY YAKIŞIR YARATICI KUŞUM BENİM:)

    YanıtlaSil
  8. BU ARADA YORUM YAPAN ARKADAŞLARINADA ÇOK TEŞEKKÜRLER..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...